Eintracht wrote: ↑Tue Mar 01, 2022 8:22 pm
I keep repeating the same nonsense.
1. Оскорблять тут начали все вы, мою Родину и мой народ!
2. По большенству твоих высеров в этом посте, я уже отвечал в этой теме, потому что ты, как попугай повторяешь одну и туже чушь. Аргументов ноль, только сопли и эмоции.
3. Ты говоришь об истории, и тут же проводишь паралель с сегодняшним днем (действия Путина). Это говорит об твоем низком уровне образования, и о том, что ты сам не понимаешь о чем ты говоришь. Накропал много красивых слов и терминов, а сути и логики ноль.
4. Не знаю какие Российские телеканалы ты смотришь. В России абсолютно все спокойно и серьезных проблем не ожидается. Но судя по тому, что ты не обременен интеллектом, тебе могли подсунуть и более глупый ролик.
П.С. И да, собственно Пьер может меня забанить, это его право. Я вообще удивляюсь, что этого здесь до сих пор не сделали. На Западе любят блокировать российский голос. Я тут явно в меньшенстве. И поверь, моя жизнь от этого хуже не станет и даже настроение не пропадет.
1. All of you, my Motherland and my people, started insulting here!
2. According to most of your vysers in this post, I already answered in this thread, because you, like a parrot, repeat the same nonsense. Zero arguments, only snot and emotions.
3. You talk about history, and immediately draw a parallel with today (Putin's actions). This speaks of your low level of education, and that you yourself do not understand what you are talking about. I sprinkled a lot of beautiful words and terms, but zero essence and logic.
4. I don't know what Russian TV channels you watch. In Russia, everything is absolutely calm and no serious problems are expected. But judging by the fact that you are not burdened with intelligence, you could slip a more stupid video.
P.S. And yes, actually Pierre can ban me, that's his right. I'm actually surprised that this hasn't been done yet. The West likes to block the Russian voice. I'm clearly in the minority here. And believe me, my life will not get worse from this and even the mood will not disappear.